Bizim gündemimizde af diye bir şey yok. Kimse bize farklı yaklaşım göstermesin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan af açıklaması.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan af açıklaması.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytinburnu’nda yaptığı açıklamada, ”Bizim gündemimizde af diye bir şey yok. Kimse bize farklı yaklaşım göstermesin” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’ndeki programın ardından Zeytinburnu’nda Merkezefendi Şehir Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Burada gençlerle sohbet eden Erdoğan, daha sonra seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi.

Tombik

Erdoğan, Merkezefendi’deki Zeytinburnu Belediyesince yaptırılan kütüphanenin örnek olduğunu kaydederek, “Bay İnce bunu iskambil oynanan yer zannediyor, okey oynanan yer zannediyor. Bay İnce, gel de bak bakalım, bu kıraathanenin manası nedir biliyor musun? Okuma evi. Biz gençliğimizin okuma alışkanlığını artırmak için şehir kütüphanelerini, şehir kıraathanelerini artırma noktasında adımı attık. Şimdi projelerimiz hazırlanıyor. Fakat Zeytinburnu’nun bu projesi de gerçekten güzel bir proje. İnşallah bunları tüm Türkiye’de yaygınlaştıracağız.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 5 milyon kitabın bulunduğu Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi’nin yapıldığını, İstanbul’da da Rami Kışlası’nı 7 milyon cilt kitabın bulunduğu muhteşem bir kütüphaneye dönüştüreceklerini vurgulayan Erdoğan, “Biz neslimizi kitaba yöneltmenin gayretindeyiz.” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks