Bodrum’da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınanlar.

Çocuk Doktoru da Var Eczacı da! Fuhuştan Yakalanan Kadınların Meslekleri Polisi Şaşkına Çevirdi.

Bodrum’da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2’si Kırgızistan, diğerleri Ukrayna uyruklu 4 kadının meslekleri polisi bile şaşırttı.

Bodrum’da, polisin bir otele düzenlediği operasyonda fuhuş yaptıkları belirlenen 2’si Kırgızistan, diğerleri Ukrayna uyruklu 4 kadın gözaltına alındı. Gözaltına alınan, yaşları 25 ile 28 arasında değişen 4 kadının; çocuk doktoru, eczacı, tur rehberi ve bilgisayar teknikeri gibi meslek sahibi olmaları polisleri şaşırttı.

Tombik

4 KADIN FUHUŞ OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINDI

Bodrum’un Bitez ve Gümbet mahallelerindeki iki otele dün gece polis tarafından fuhuş operasyonu düzenlendi. Operasyonda Gümbet’teki otelde fuhuş yaptıkları belirlenen 2’si Kırgızistan diğer 2’si de Ukrayna uyruklu 4 kadın gözaltına alındı.

MESLEKLERİ ŞAŞIRTTI: ÇOCUK DOKTORU, ECZACI, BİLGİSAYAR TEKNİKERİ

Gözaltına alınan, yaşları 25 ile 28 arasında değişen 4 kadının; çocuk doktoru, eczacı, tur rehberi ve bilgisayar teknikeri gibi meslek sahibi olmaları polisleri şaşırttı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks