Bu seçimin galibi 81 milyon vatandaşımızın her bir ferdidir.

Erdoğan seçim sonrası balkon konuşması yaptı.

Erdoğan seçim sonrası balkon konuşması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Huber Köşkü’nden duyurduğu Ankara’da yapacağı balkon konuşmasını tamamladı. Erdoğan, “Nereye kaçtılar Amerika’ya. Ölçüye bakıyorum Amerika’daki oylara bakıyorum oradan muhalefete baya oy gelmiş… Bu seçimin galibi 81 milyon vatandaşımızın her bir ferdidir” dedi.

İstanbul’da oyunu kullanan ve seçim sonuçlarına ilişkin bir basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Ankara’ya geçerek AKP Genel Merkezi’nde vatandaşlarla buluştu.

Tombik

Cumhurbaşkanı Erdoğan parti merkezinin balkonundan, kendisini bekleyen ve sevgi tezahüratlarında bulunan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Erken saatlerde Ankara’da olmayı planladığını; ancak Huber Köşkü önünde bir çocuğun başına gelen elim kaza sebebiyle geciktiğini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaza geçiren çocuğun hastanede olduğu bilgisini verdi ve vatandaşlardan dua talebinde bulundu.

Vatandaşlara sevgileri, muhabbetleri ve destekleri dolayısıyla şükranlarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçmenlerin 3 Kasım 2002’de AKP’yi iktidara taşıdığını, 2007 seçimlerinde vesayete karşı vatandaşlarla birlikte mücadele ettiklerini, 2011 seçimlerinde de yine hep birlikte Türkiye’ye çağ atlattıklarını söyledi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks