Bunlar ‘Aydınlanmışız…’ diyerek bizi karanlığa götürüyorlar.

Aydınlanmışlar nerede...

Sürekli bir aydınlanmışlar (Illuminate) söz konusu.

Bir ortaya çıkın da bakalım ne kadar aydınlıksınız. Bizi mi aydınlatacaksınız yoksa kendinizi mi? Sizin aydınlığınız ele geçirilmiş bir aydınlık. Siz sadece bir hizmetkarsınız. Ateşe hizmet eden… Haklısınız güneş de eğer bir ateşten ibaret ise ona sormamız gerek ‘İçinde ne yakıyorsun…’ diye.

Buyrun gelin kapımız açık. Gelin ki gelirken aydınlığınızı göreceğiz. Lamba mısınız? Ateş misiniz? Güneş misiniz? yoksa bir hiç misiniz.

Tombik

Yaşamayı maddeleştirerek, insanları yüceleştirerek, insanlığı ele geçirerek, bir sistem kurmuşsunuz. Bu bir aydınlık olamaz. Bu hayatı ele geçirmektir, insanları esir etmek, inancı yok etmektir. Eğer böyle ise nasıl aydınlanmış oluyorsunuz. Sizin aydınlığınızın arkasında bir karanlık görüyorum. Ve bizi bu karanlığa ‘Aydınlanmışız…’ diyerek sürüklüyorsunuz ve bir takım aptal insanlar da buna inanmış durumda.

Evet, bir aydınlık söz konusu ama zamanı ve yeri gelince. O zaman tüm insanlık aydınlanacak, siz ise o aydınlık da bir karanlık çukurun içine düşeceksiniz.  Artık bilemiyoruz orayı ne kadar aydınlatacaksınız…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks