Bunlar hastalıklı insanlar.

Tedavisi olmayan bir hastalık.

Hadi mantığı mantıksızlık saydık. Hadi eğitimi bir köşeye koyduk. Hadi kariyere para dedik. Hadi hırsı da nefis olarak tanımladık.

  • Yalnız birde çok farklı bir hastalık var. Bunların hiç biri olmayan beynin normalliğini kaybettiği ve zombi haline geldiği bir hastalık. Ben öyle diyorum. Bir takım insanlar hasta. Onları ancak DNA larını değiştirerek düzeltebiliriz. O da belki. Onlar kendilerini kaybetmiş farklı bir şekle girmiş fakat insan gibi görünüyorlar.
  • Akıl desen zerre kadar yok  mantık ise kafasını toprağın altına gömmüş. Eğitimi ve diplomayı nasıl aldıkları ise şüpheli, kariyere doymuyor, nefislerini habire kamçılıyorlar.
Benzer Haber
1 100

Bir de insanlığa ders verip hüküm vermeye çalışmıyorlar mı?  İşte bunlar hasta insanlar…Bunların hastalıklarının tedavisi yok. Çünkü üstünler, maddeye sahipler ve insanlığı aptal yerine koyuyorlar.

Tombik
  • Şunu hiç bir zaman öğrenemediler insanlık iki insandan meydana geldi. Her insanın tohumu sadece bir tohuma bağlıdır. Onlar ne kadar üstün olduklarını ilan ederlerse etsinler gerçek üstünlüğün kimde olduğunu da çok iyi bilmektedirler. Onları anlamaya çalışmayın. Ben sadece onlara artık ‘Hastasınız…‘ demek istiyorum.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks