Bunlar Şeytan’ın kendilerini kurtara bileceğini zannediyorlar…

Zulüm eden ve hüküm verenler...

Bunlar Şeytan’ın kendilerini kurtaracağını zannediyorlar…

Halbuki onların kapıları son kez azrail tarafından çalınacak. Her ne kadar yaşamı uzatsalar, ölümsüzlüğe çare bulsalar da bir gün ölmeyi tercih edecekler ve son gördükleri azrail olacak. Daha sonrası ise karanlık bir çukurdan farksız sadece haykırışların çıktığı bir yer.

Evet, şimdi her ne kadar zulüm edip hükümlerini sürselerde bir zaman bu durumları son bulacak. Bunu bildikleri halde zulme ve hükme devam etmeleri ise gerçekten zayıflıktan başka bir şey değil.

Benzer Haber
1 101
Tombik

Zaman geldiğinde yer yarılıp iki ayrıldığında, gökyüzü yerle birleşip, yerin altındakiler gökyüzüne çıkınca suratlarını görmek isteyebilirsiniz. Bedenlerinin nasıl eridiğini ve gerçek canavarlıklarının nasıl ortaya çıktığını göreceksiniz. Zalimlikleri ve hükümlülükleri başlarına yıkılacak. Lucifer, lucifer diye haykıracaklar ancak ne onların inandığı Lucifer ne de gerçek şeytan onlara yardım edecek. Onları tek kurtaracak veya cezalarını azaltacak olan haklarına ve hukuklarına tecavüz ettikleri insanlar olacak. Çünkü yaratıcı katında tüm insanlık eşittir. Tüm insanlar eşit haklara sahiptir. Hiç bir insan hiç bir insandan üstün değildir. Ancak inancı güçlü ve sadakati kati olanlar onun nezdin farklı olabilir. Biz bunu ne biliriz ne de anlarız. Onun için bir an önce Adaleti sağlamalıyız, hakkı hak edene vermeliyiz.

Zulümden ve hükümden vazgeçin, adaletsizliklere göz yummayın.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks