Bursa’da kimsesiz olarak yaşayan Serkan Düzdenkaya.

Bursa'da acı olay! Komşular kapıyı kırdı.

Bursa’da acı olay! Komşular kapıyı kırdı, cansız bedeni ile karşılaştı.

Bursa’da kimsesiz olarak yaşayan Serkan Düzdenkaya’dan (42)haber alamayan komşuları evin kapsını kırarak içeri girdi. 40 yaşındaki adamı yarı çıplak vaziyette öldüğünü gören komşular durumu polis ekiplerine bildirdi.

Bursa 06 Ekim 2019 Pazar 09:14 Olay, 22.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre kimsesiz olan ve tek başına yaşayan Serkan Düzdenkaya’dan (42) bir süre haber alamayan komşuları, evinin kapısını kırarak içeri girdi.

Tombik

Düzdenkayayı yarı çıplak vaziyette ve hareketsiz şekilde yattığını gören komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Düzdenkaya’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Evin içerisinde inceleme yapan polis ekipleri, oda içerisinde uyuşturucu madde kullanımına yarayan bir aparat ile boş kolonya şişeleri buldu. Yapılan incelemelerin ardından Düzdenkaya’nın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks