Bursa’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyon.

Terör örgütü DEAŞ'ın sözde emiri Bursa'da yakalandı.

Terör örgütü DEAŞ’ın sözde emiri Bursa’da yakalandı.

Bursa’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda, Suriye’nin bazı bölgelerinde çok sayıda örgüt mensubundan sorumlu olarak sözde emir düzeyinde faaliyet yürüttüğü iddia edilen Suriye uyruklu şüpheli yakalandı.

Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, silahlı terör örgütü DEAŞ’a yönelik soruşturma kapsamında örgüt üyesi bir kişinin merkez Yıldırım ilçesinde bir evde saklandığını tespit etti. Ekipler, sabah saaterinde yoğun güvenlik önlemleri altında eve operasyon düzenledi.

Tombik

Operasyonda DEAŞ silahlı terör örgütünün Suriye’nin Halep ile Deyrezzor bölge sorumlusu ve emir komutanı olduğu belirlenen İ.T., gözaltına alındı. İ.T.’nin, örgüt saflarında örgüt üyeleri ile birlikte çekilmiş fotoğrafları, dijital metaryaller ve örgütsel dökümanlar ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.T., Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks