Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, çalıştığı marketten 4 gün önce pastaneye gitmek için çıkan…

Zihinsel engelli kayıp Özge, İstanbul'da bulundu.

Zihinsel engelli kayıp Özge, İstanbul’da bulundu.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, çalıştığı marketten 4 gün önce pastaneye gitmek için çıkan ancak bir daha haber alınamayan zihinsel engelli Özge Nardemir(19),askerden yeni gelen erkek arkadaşı tarafından kandırılarak getirildiği İstanbul’da bulundu. Özge, ailesine teslim edildi.

Bursa’nın Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Görükle Mahallesi’ndeki markette çalışan, yüzde 50 zihinsel engelli olan 19 yaşındaki Özge Nardemir’i geçtiğimiz salı günü, annesi Neslihan Nardemir, işyerine bıraktı. Özge, bir süre sonra pastaneye gitmek için marketten çıktı. Ancak geri dönmedi. Mesai arkadaşları, durumu ailesine bildirdi. Markete gelen anne, kızına cep telefonundan da ulaşamayınca polise haber verdi. Polis, Özge’nin bulunması için çalışma başlattı.

Benzer Haber
1 2
Tombik

KAÇIRILMA İHTİMALİ YOĞUNLAŞTI

4 gündür her yerde aranan Özge’nin annesi Neslihan Nardemir, kızını görenlerden kendilerine haber vermeleri için yardım istedi. Polis, Özge’nin özel eşyalarını yanına almaması üzerine kaçırılmış olma ihtimali üzerine yoğunlaştı.

TELEFON SİNYAL VERDİ, ÖZGE BULUNDU

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks