Büyükşehir Belediye Erzurumspor, camiada deprem yaratacak bir transfer hikayesine imza attı.

Erzurumspor kalp rahatsızlığı bulunan Auremir'e imza attırıyor.

Erzurumspor kalp rahatsızlığı bulunan Auremir’e imza attırıyor.

Geçtiğimiz sezon play-off finalinde Gazişehir Gaziantepspor’u yenerek bu sene Süper Lig’de yer alacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, camiada deprem yaratacak bir transfer hikayesine imza attı.

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Büyükşehir Belediye Erzurumspor, geçtiğimiz sezon Sivasspor’da forma giyen ve kalp rahatsızlığı problemleri çıkınca serbest bırakılan Auremir için devreye girince camia ayağa kalktı.

Tombik

Sivasspor’un geçtiğimiz sezon Auremir ile kalp rahatsızlığı çıktığı için yollarını ayırdığı öğrenildi. Bonservisi elinde olan 26 yaşındaki savunma oyuncusunu bedelsiz olarak kadrosuna katmak isteyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Brezilyalı futbolcuyu Erzurum’a getirdi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇEMEDİ

Erzurumspor, Auremir’e gel bizimle anlaş dedi. 2 defa sağlık muayenesinden geçirilen oyuncunun kalbinde sorun çıktı. Doktorların futbol oynaması sağlığı açısından tehlikeli oynayamaz raporu vermesi bile Erzurumspor’a geri adım attıramadı. Doktor heyetinin olumsuz rapor vermesine rağmen Auremir’e imza atttırma çabaları bir hayli tepki topladı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks