CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MİT’in, 17-25 Aralık’tan 9 ay önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Rıza Sarraf hakkında.

Kılıçdaroğlu’ndan sert suçlamalar: Senin hükümetin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ihanet etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MİT’in, 17-25 Aralık’tan 9 ay önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Rıza Sarraf hakkında uyardığını belirterek “Sen o dosyayı kapattın. Senin hükümetin Rıza Sarraf’a çalıştı. Senin hükümetin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ihanet etti” ihanet etti” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısını Ankara Arena’da kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 83. yıldönümü nedeniyle CHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması”nda yaptı. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sert ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, “Bütün olaylardan senin başından beri haberin vardı. 17/25 Aralık’tan 9 ay önce bu devletin en saygın kurumu senin önüne getirip 3 sayfalık bilgi notu koydu. Sen o dosyayı kapattın. Senin hükümetin Rıza Sarraf’a çalıştı. Senin hükümetin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ihanet etti” dedi.

Tombik

“Türk bayrağını sahtekarın arkasına fon yapan A Haber’i kınıyorum”.

Havuz medyasına da tepki gösteren KIlıçdaroğlu, “Havuz medyası, bu Rıza Sarraf’ı televizyona çıkardılar, arkasına Türk bayrağı koydular. Bir sahtekarın arkasına Türk bayrağını fon olarak koyan havuz medyasını şiddetle kınıyorum. A Haber’i de kınıyorum, A televizyonunu da kınıyorum. Bir de tweet atıyorlar, şeref madalyası takmalıydık. Tak bakalım, nereye takacaksın, ama ben senin boynuna neyi takacağımı çok iyi biliyorum” dedi. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları:

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks