CHP Lideri Kılıçdaroğlu, adı İstanbul için konuşulan Muharrem İnce için “Değerlendireceğiz”.

Muharrem İnce ve Mansur Yavaş Hakkında İlk Kez Konuştu.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Mansur Yavaş Hakkında İlk Kez Konuştu.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, adı İstanbul için konuşulan Muharrem İnce için “Değerlendireceğiz” derken, Ankara için ismi geçen Mansur Yavaş hakkında da “Bir beklenti var” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce’nin eğilim yoklaması şartı için konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Önümüzdeki günlerde değerlendireceğiz. İstanbul’dan eğilim yoklaması yapılmasına ilişkin bir talep gelmedi” ifadelerinde bulundu. CHP Lideri, Mansur Yavaş’tan toplumun bir beklentisi olduğunu da söyledi.

Tombik

Sözcü’den Saygı Öztürk’ün yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce hafta içinde bir araya geldi. Görüşme sonrasında İnce “İstanbul’a aday olacak mısınız” sorusuna “250 bin kişinin önüne sandık konulursa adayım… Ama diğer türlü ‘Gel aday ol’ denilirse kesinlikle aday değilim” karşılığını verdi. İnce eğilim yoklaması yapılması gerektiğini Kılıçdaroğlu’na ilettiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, 40 dakikalık görüşmede İnce’yi dinlediğini belirterek, şunları anlattı:

“DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks