CHP’deki kadar anti-demokratik tüzük olmadığını belirterek…

CHP'li Turpcu'dan dikkat çeken çıkış: CHP’de yok edenler, ülkede var edemezler!

CHP’li Turpcu’dan dikkat çeken çıkış: CHP’de yok edenler, ülkede var edemezler!

CHP’li 26. Dönem Miletvekili Şerafettin Turpcu, dünyanın hiçbir sol partisinde, CHP’deki kadar anti-demokratik tüzük olmadığını belirterek “CHP’de demokrasiyi yok edenler, Ülkede var edemezler” çıkışında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 26. Dönemde Zonguldak Milletvekili seçilen Şerafettin Turpcu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu.

Tombik

Attığı bir tweette, “Dünyanın hiçbir sol partisinde, CHP’deki kadar anti-demokratik tüzük yoktur.!” çıkışında bulunan Turpcu, dünyanın hiçbir sol partisinde delegelerin yüzde 50+1 oyuyla olağanüstü kurultay toplamayacağını vurguladı.

‘CHP’DE DEMOKRASİYİ YOK EDENLER ÜLKEDE VAR EDEMEZLER’

CHP parti tüzüğünü Kılıçdaroğlu’nun istediğini belirten Turpcu, “Bu tüzüğü Sn.Kılıçdaroğlu 9-10 Mart’ta kendisi istedi.! Dünyanın hiçbir sol partisi’nde: delegelerin % 50+1’i ile olağanüstü kurultay toplanmaz.! CHP’de demokrasiyi yok edenler, Ülkede var edemezler.!” ifadelerini kullandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks