Çılgın Türler değil uyuşturulmuş Türler…

Bilerek ve istenilerek aptallaştırıldık.

Türedik bir virüs gibi dünyaya yayıldık. Şimdi ise evrene yayılmak istiyoruz. Bir parazitten farkımız yok.

  • Çünkü parazitlerin oluşum şekli vardır. Bir takım genetik yapılar (DNA) ile oynarsanız yeni bir parazit elde edersiniz. İnsanlık şuanda yeni bir parazit halinde.
  • Bizim parazitliliğimiz ise ilk önce duyarsızlıktan başladı, sonra çılgın oldu şimdi ise uyuşturulmuş bir haldeyiz. Hayatı verildiği kabul etmemiz bizi bir parazit haline getirdi ve getirmeye devam ediyor.
  • Bildiğiniz üzere parazitler hızlı bir şekilde çoğalır ve bulunduğu bölgeyi kaplar. İnsanoğlu da şuan öyle. Birileri bizi parazit haline getirip bir bölgeye koyup çoğalmamızı sağlıyorlar.
  • Ben burdan seslenmek istiyorum, EY Londra, Ey USA ve Ey Fransa...sonunuz acı verici. İnsanlık ile oynamınızın sonucu, çok kötü ve hüzünlü olacak. Kendinizi akıllı zannetmeniz insanlığın aptal olduğunu göstermez bilakis onları aptallaştırdığınızı göstermekte.
  • İnsan hayatını komple değiştirmeyi başarmış olabilirsiniz, unutmayınız ki yaratıcının ol demesi ile olacak olaylar sizin eseriniz olacak ve bunun bedelini tüm insanlık ödeyecektir. Onun içindir ki insanlara hayatı normalmiş gibi lanse etmeniz ve sürekli mutluluğu sunmanız sizin insanlık için çalıştığınızı göstermez.

Unutmayınız! aklı akıldan üstündür. Ve en üstün akıl yaratıcıya yakın olan akıldır. Bu da sizin akıllı olmadığınız bilakis akılsız bir şekilde hareket ettiğinizi göstermektedir.  Akılsızlar ancak çılgınlık yapar ve insanları uyuşturabilir.

Tombik

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks