Çin’de bir kozmetik firması tarafından, başarıları dolayısıyla Türkiye tatili ile ödüllendirilen bin kadın.

20 otobüsle geldiler! Hepsi kırmızı giyiyor.

20 otobüsle geldiler! Hepsi kırmızı giyiyor.

Çin’de bir kozmetik firması tarafından, başarıları dolayısıyla Türkiye tatili ile ödüllendirilen bin kadın Kapadokya’da yöresel kıyafetleriyle gezdikleri peribacaları arasında renkli görüntüler oluşturdu.

Hava yoluyla İstanbul’a gelen Çinli heyet, anlaşmalı oldukları tur şirketine ait 20 otobüsle Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik merkezleri gezdi.

Tombik

Göreme beldesindeki Kılıçlar Vadisi girişine park edilen otobüslerden inen yöresel kırmızı kıyafetli bin kadın, ilginç görüntü oluşturdu.

Peribacaları ve doğal kaya oluşumları arasında gezinti yapan grup üyeleri, daha sonra ellerinde Çince yazılı pankartlarla toplu fotoğraf çektirdi.

Tur organizasyonunu yapan firmanın yönetim kurulu üyesi Serdar İbiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul, Kapadokya, Antalya ve Pamukkale’yi kapsayan bir haftalık turun ardından ülkelerine dönecek Çinli kafilenin, Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginliklerine hayran kaldıklarını belirtti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks