Çin’in yükselen değerleri GBA, Her şeyi değiştirebilecek genç bir teknoloji.

Blockchain Bugün: Her Şeyi Değiştirebilecek Genç Bir Teknoloji.

Blockchain Bugün: Her Şeyi Değiştirebilecek Genç Bir Teknoloji.

Katılmamak insanın doğasında olabilir, Hangi hükümet olursa olsun sistemin en iyi şekilde çalıştığını bilir ve dünyayı her zaman farklı şekillerde algılarlar. Her ne kadar aynı fikir eğiliminde olmasalarda Çin’in Büyükşehir Bölgesi’ndeki (GBA) Girişimi, insani iş birliği harikası haline geliyor. Her ne kadar göz korkutucu ve heyecan verici bir mücade olsada GBA Girişimi, Guangdong eyaletini, Hong Kong ve Makao’yu kapsayan 11 belediyeyi birbirine bağlamak ve finansal, kültürel, coğrafi ve devlet çıkarlarını düzenlemek için iddialı bir plandır.

GBA’nın gerektirdiği işbirliği ve şeffaflığın kapsamı çok büyük. Bununla birlikte, bugün, bu karmaşık ilişki, GBA bölgesinin her yerinden birçok şirket kültürel, düzenleyici ve operasyonel farklılıklar arasında gezinmeye devam ettiği için büyük ölçüde teoriktir. Sınır ötesi yeteneği doğrudan etkileyen kilit süreçleri entegre etmek zaman alacaktır.

Tombik

Örneğin, bazen Hong Kong’da çalışan Anakara personeli vize uzatmayı beklerken günler hatta haftalarca Shenzhen veya Guangzhou’da sıkışıp kalıyor. Bunun gibi örnekler, insan sermayesinin GBA Girişiminin başarısında oynadığı rolü göstermektedir. Sonuçta, insan sermayesinin sınırlar ve kültürler arasında nasıl yönetileceğini bulmak kritik olacaktır.

Çin'in yükselen değerleri GBA, Her şeyi değiştirebilecek genç bir teknoloji.
GBA çok büyük bir işbirliği ve şeffaklığa sahip. Kapsamlı bir çerçeve içerisinde , işgücü göç yasallıklarından ve çevre politikalarından proje geliştirme kriterleri ve işletme standartlarına kadar her şeydeki anlaşmazlıkları çözmek için uygun mekanizmalar bulunmasını sağlar.

Bitcoin gibi kripto para birimlerinin meteorsel yükselişi, 2017 yılının sonlarında günlük haberlerin önüne geçti ve ardından gelen destansı düşüş, dolandırıcıların, bayiler ve kaçakçılar, ilaçların mükemmel bir aracı olarak erken saygınlığının henüz üstesinden gelmeye başlamış bir teknoloji üzerinde yeni bir solgunluk yarattı. Blockchain konusundaki farkındalık son birkaç yılda belirgin bir şekilde artmış olsa da, çoğu kuruluş ve insan bu yeni teknolojinin işleri ve yaşamları için gerçekte ne anlama geldiğini kavrayamıyor.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks