Çocuksu Düşünceler…

Öğretilenleri unutun...

En temiz ve en saf hali ile çocuksu düşünceler var oluş gerçeğimiz. Çocukluktan sonra ki düşünceler ise ihanet, bencillik, cimrilik, kıskançlık gibi bilinç altımızdan fırlayan yaşam tarzları.

Kelimeleri unutun. Size öğretilenlerin unutun. Çocuk olun. Büyüdünüz, genç oldunuz, olgun oldunuz, yaşlandınız ve öldünüz ne değişti? Bugün bunu keşfedenler çocukların beynine müdahale etmeye başladılar. Onları daha çocukken bir terörist, bir hain, bir bilinmeyene doğru sürüklüyorlar. İnsan temizken ona müdahale etmek Allah’ın işine müdahale etmek gibidir. Bunu bildikleri halde yapmaları ise Şeytan’a hizmet ettiklerini göstermektedir. Şeytana hizmet edenler zaten maddeye hizmet etmektedirler. Onların buldukları harflerle, onların ürettiği kelimeler ile cümle kurup hayatı yaşamamız ise onlara itaatkarlığın ilk adımlarıdır. Bunu anlamamanız ise aklınızı kullanmadığınızın göstergesidir.

Benzer Haber
1 100

Var olmak, insan olmak algılama üzerine kurulmuştur. Bizi köle yapanlar algılamaları ses notasına çevirmiş, ses notalarından ise kelimeler üreterek bize bir hayat biçmişlerdir. Bugün insanlığın bu halde olması yani helak olmaya yakın olması tamamen onların eseridir. İnsan insan ise eğer ne kelimelere, ne de konuşmaya ihtiyacı vardır. Varlığının yaydığı enerji ile hayatı oluşturur ve yaşar. Tabi ki şuan böyle bir yaşam söz konusu değildir.

Tombik

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks