Çok ama çok önemli bir adamdı fakat öldü.

ÇOoooOk ama çok önemli bir adamdı...

Bu kadar önemli idi de neden öldü? Diye soruyorum…

  • Ne kadar yüceleşirseniz yüceleşin insan eşitliğini sağlayan gerçek, ölümdür. Kendini aydınlanmış ve yüceltilmiş insan olarak tanımlayanlar, gerçek ayrımcılığın baş mimarları olan yaratıkların sonu da ölüm olmuyor mu? Tamam çok, çok ama çok yüceydiler. (Yüceliklerininde ne olduğunu bilemiyorum) Çok, çok aydınlanmışlardı. Hatta bir toplum arasında bir ışık gibi parlıyorlardı. (Ben henüz görmedim.) Yine de o göremediğimiz ışıklar bir zaman sönü verdi.

Ali, Veli, Ahmet, George, Micheal, Anna, Diana v.s. İsimler kaldı. Ama bu isimlerden bir sürü var zaten. Demek ki isimlerde onları yüceltemedi. Geri ye ne kalıyor. Bir hiç, koca bir hiç. Nedense yüceleşenler ve aydınlanmışlar bunu kabul etmek istemiyorlar.

Benzer Haber
1 100
Tombik
  • Sonsuzluğa inanıyorsunuz da neden kendinizi bu kadar yüceltiyorsunuz veya bu kadar çok aydınlanıyorsunuz? Yücelerek veya aydınlanarak asla insanlığın öncüsü olamazsınız. İnsanlığın öncüsü sadece bir enerjidir ve bu enerji bir insandan diğer bir insana geçerek sonsuzluğa kadar devam eder. Onun için çok önemli bir adam olmanız veya çok aydınlanmış olmanız, hatta çok yücelmeniz hiç bir şey ifade etmiyor.

Ne kadar önemli olursanız olun bir hiç olarak bu dünyadaki yaşamınızı terk edeceksiniz.  Eğer gerçek bir öncü iseniz sahip olduğunuz insanlık enerjisi sonsuza dek var olacaktır. Sizin ne yüceliğiniz ne de aydınlanmışlığınız, siz insanlığın öncüsü yapabilir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks