Çorum’da yatılı bir öğrenci yurdunda kalan lise 1. sınıf öğrencisi aynı yurtta kalan 3 öğrenci tarafından darp edildi.

Çorum’da yatılı bir öğrenci yurdunda kalan lise 1. sınıf öğrencisi aynı yurtta kalan 3 öğrenci tarafından darp edildi.

Çorum’da yatılı bir öğrenci yurdunda kalan lise 1. sınıf öğrencisi aynı yurtta kalan 3 öğrenci tarafından darp edildi. Olayın ardından oğlunu yurttan alan anne, “Bu olay hangi insanlığa sığar” diyerek tepki gösterdi.

Olay, 18 Şubat’ta meydana geldi. Yurt arkadaşlarını kemer ve fırça sapı ile darp eden öğrenciler yaptıklarını cep telefonu kayıt ederek sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Skandal, dayak yiyen öğrencinin yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı. İddialara göre, pazartesi günü yurttan gözü morarmış şekilde okula giden 14 yaşındaki G.E.K.’yi gören öğretmenleri ne olduğunu sordu. G.K.Ç.’nin kapıya çaptığını söyleyince buna inanmayan öğretmenler durumu Alaca ilçesinde yaşayan ailesine haber verdi.

Tombik

Okula gelen G.K.Ç.’nin ailesi çocuklarından yaşadığı darp olayını öğrenince önce polise daha sonra ise Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili İHA’ya açıklamada bulunan anne Yıldız Küççük, daha önce de çocuğunun izinli olarak ilçeye geldiğinde, elbiselerini değiştirirken vücudunda darp izleri gördüğünü söyledi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks