Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Valiliği‘nin düzenlediği iftar programında konuşuyor.

Erdoğan: Biz bir numarayız, Amerika falan gerimizde.

Erdoğan: Biz bir numarayız, Amerika falan gerimizde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Valiliği‘nin düzenlediği iftar programında konuşuyor. Erdoğan “Dünyada en az gelişmiş ülkelere destekte bir numaralı ülke Amerika görünür fakat gayrisafi milli hasılaya göre dünyada bunun bir numarası Türkiye. Biz bir numarayız. Amerika gerimizde, İngiltere falan çok daha gerimizde” dedi.

Erdoğan’ın Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen iftar programının ardından yaptığı konuşmasından satır başları şöyle:

Tombik

– Muhtarlarımızı demokrasi piramidinin ilk basamağı olarak görüyoruz. Muhtarlar Daire Başkanlığı kurduk. Muhtarlarımız, mahalleleri ile ilgili taleplerini buraya bildiriyor.

– Her ne kadar hakkımda “artık muhtar dahi olamaz” diye manşet atsalar da muhtar da olduk, Türkiye Cumhurbaşkanı da olduk. O başlıkları atanlar milli iradenin ne olduğunu bilmiyorlardı. Ama şimdi öğrendiler.

– Şimdi sıkıysa herhangi bir hastane, hastayı kapıdan geri çevirsin. Böyle bir şey yok. Geri çeviremez. Bakın buna özeli de dahil, çeviremez. Eğer böyle bir muamele yapıyorsa bedelini öder. Biz devletsek bu ülkedeki bütün bu kurumlar bu ülkenin evlatlarına en azından ilk müdahaleyi yapmak zorundadır.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks