Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Benim kurmay subayım da ayrı bir cambaz.

Erdoğan ‘ayrı bir cambaz’ demişti! Kim olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Benim kurmay subayım da ayrı bir cambaz. Psikiyatrik bir vaka raporu oluşturmuş” dediği kişinin darbeci eski yaveri Ali Yazıcı olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, FETÖ’nün davaları sulandırmaya yönelik gayretleri için söylediği, “Benim kurmay subayım da ayrı bir cambaz. Psikiyatrik bir vaka olduğuna dair raporlar oluşturmuş” sözündeki darbecinin Cumhurbaşkanlığı eski Başyaveri Ali Yazıcı olduğu ortaya çıktı.

Tombik

RAPOR PEŞİNE DÜŞTÜ

Sabah Gazetesi’nin haberine göre Yurtta Sulh Konseyi üyeleri arasında yer alan ve Genelkurmay Çatı Davası’nda yargılanmakta olan darbeci eski Kurmay Albay Yazıcı, davadaki alt rütbedeki sanıkların kendisi aleyhine beyanlarda bulunmaya başlaması üzerine psikolojik rahatsızlığı varmış gibi göstermek için girişimlerde bulunmaya başladı. Önceleri sürekli kendini Sincan Cezaevi’ndeki psikoloğa sevk ettiren Yazıcı, cezaevi yönetimi tarafından bu yönüyle de gözlem altına alındı. Psikoloğa gideceği ve bu amaçla koğuşta hazırlandığı sıralarda anormal tepkileri gözlenen Yazıcı günün diğer bölümlerinde daha normal davranışlar sergiledi. Cezaevi yönetimi buna rağmen, olası bir intihar vakası yaşanmaması için darbeci Yazıcı’nın psikoloğa sevki işlemlerini yerine getirdi.

O DA “RÜYA GÖRMÜŞÜM” DEDİ.

Detaylar
HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks