Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Ak Saray’da resepsiyon verdi.

Ak Saray’da fotoğraflarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Ak Saray’da resepsiyon verdi. Yerli ve yabancı konukların katıldığı resepsiyonda konuşan Erdoğan, darbelerin, cuntaların ve vesayet girişimlerin tarihimizde Cumhuriyetin kazanımlarına darbe vuran karanlık duraklar olduğunu belirterek, “Cumhuriyetimizin 100’ncü yıldönümünü ortaya koyduğumuz hedefler ile 2023’e yüklediğimiz vizyon çerçevesinde kutlamayı planlıyoruz. Bunun için şimdiden hazırlıklara başladık” diye konuştu.

Ak Saray’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı. Erdoğan´ın ilk sivil Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki verdiği dördüncü resepsiyonda, siyaset, sanat, iş dünyası ve spor camiasından çok sayıda yerli ve yabancı konuk yer aldı.

Tombik

Cumhurbaşkanı Erdoğan resepsiyon yaptığı konuşmada Cumhuriyetin 100’üncü yıl hedefine ulaşmak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks