Dalgaların ötesinde bir yaşama doğru çekilen insanlık…

Henüz nereye gittiğini bilmiyor.

İnsanlık dijital ortama çekiliyor…

Dalgaların ötesinde bir yaşama doğru çekilen insanlık, henüz nereye gittiğini bilmiyor.

Hava’nın kullanılması, suyun değiştirilmesi, ateşin ön plana çıkarılması, toprağın ise mekanikleştirilmesi yakın olmasına rağmen uyuyan güzel insan bir türlü uyanamayacak. Çünkü beyne müdahale olmak da ve olmaya devam ediyor.

Tombik

İnsanlığı tamamen kontrol altına almak, güya cenneti oluşturmak isteyenler aslında verdikleri mutluluk ve viagra ilaçları ile insanlığı cehenneme doğru yolluyorlar. Bunun farkına varamamak ise beynin sulanması ve bir türlü kendini bulamamasından kaynaklanıyor.

Sahip olunan akıl ise maddeleşmiş, maddenin yaşamı oluşturduğuna kanaat getirmiştir.

Sorsanız yoldan geçen birine hayat nereye gidiyor, saçma sapan şeyler söyleyecek ve bir türlü hayatı ifade edemeyecektir.

Peki insanlık ne zaman kaybetmeye başladı…Ve neden kabul etmeyi istedi halen istemeye devam ediyor…

Bunun en büyük gerekçesi; insan sahip olduğu hayatı ciddi olarak yargılayamadı ve sürekli korkaklık üzerine bir yaşam sürdü. Bunu çözenler bize hükmetmeye başladılar. Halbuki sürekli canı veren Allah onu alacak olan da Allah’tır diyenler korktu ve onlar birer köle haline geldi.  Her şey Allah tan diyerek her şeyi kabul ettiler. Hiç bir zaman savaşma ve mücadele etme gücüne sahip olamadılar.

Varlığını bulamayan insan hemencicik yokluğunu kabul etti. Ona verilen gücü bulamadı ve bulmak istemedi.  Ve şimdi ise birer köle gibi yaşayarak dijital ortama çekilmeye başlandık.

Dijital ortam da ne olacak…Yaşama hazır birer köle haline gelip robot gibi yaşayıp sonrada çürüyeceksiniz.

Bakın öleceksiniz demedim…Bedeniniz kullanılmaz hale gelene kadar sizi kullanacaklar sonra da bir canlı gibi bir yerlere atacaklar.

İşte o zaman insanlık insanlığını kaybetmiş olacak…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks