Deccal’in Tac Giyme Töreni.

Deccal’in Tac Giyme Töreni.

Sırlar bir bir açılmaya devam ediyor…

Yazımıza geçmeden önce bu yazı dizisinin başlangıcında bu kadar olgunlaşıp olgunlaşmayacağını bilmediğim için isim koymaya çekinmiştim. Artık yeteri kadar olgunlaştığını düşünerek isim koymanın tam zamanı olduğu düşünüyorum.

Tombik

Yazdığım şeyler doğrudur yanlıştı en doğrusunu ALLAH c.c. bilir. Ben doğruluğuna inandığım şeyleri yazıyorum. Yapmaya çalıştığım birçok tefekkür olmasına rağmen sadece doğruluğuna kendimce mutmain olduğum tefekkür, analiz ve değerlendirmeleri yayınlıyorum. Aksi durumun pek etik olmayacağına inanıyorum. Yazdıklarım mutlak doğru mudur derseniz, mutlak doğru ancak ALLAH’a (c.c.) mahsustur. Her kulda olacağı gibi, benim yazılarımda da mutlaka eksiklik ya da yanlışlık olabilir. Ama ben sadece doğruluğuna inandığım şeyleri yazdığım için, yazarken kendimden emin bir dil kullanıyorum. Siz bunların mutlak doğruymuş gibi kabul etmeden önce doğruluğunu önce vicdanınıza sorduktan sonra doğru ya da yanlış olarak alın.

İmam-ı Azam Ebu Hanife’nin söylediği her şeyi not alan öğrencilerine söylediği söz çok manidardır. Sözü tam hatırlayamasam da hatırladığım şekilde yazıyım, sizin ne demek istediğimi anlayacağınızdan eminim.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks