Derbi maçta kazanan çıkmadı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde kazanan yok!

Fenerbahçe ve Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan adına da ‘Kıtalar arası derbi’ denen zorlu mücadelede galip çıkmadı.
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray dev bir derbiye çıktı.

Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmada birçok önemli pozisyon yaşandı. Fernandao’nun bir golü ofsayt nedeniyle geçersiz sayılırken Maicon’un frikiğinde top direkte patladı. Dev derbinin neticesi golsüz beraberlik oldu ve takımlar sahadan 1 puanla ayrıldı.

Tombik

Bu sonuçla Galatasaray 54 puana, Fenerbahçe ise 48 puana yükseldi. Alınan beraberlikle Galatasaray haftayı lider kapatmayı garantiledi.

MEHMET EKİCİ VE SOLDADO KADRODA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligin 25’inci haftasında deplasmanda oynadıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçına göre 2 değişik isim ile sahaya çıktı. Kocaman, Malatyaspor maçında görev verdiği Aatif ile Fernandao’yu Galatasaray derbisinde yedek soyundururken yerlerine Mehmet Ekici ile Soldado görev alan isimler oldu. Öte yandan sakatlıkları bulunan Vincent Janssen ile İsmail Köybaşı takımını yalnız bıraktı.

Detaylar
haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks