Doğruyu desteklemez iseniz yanlışların içinde kalırsınız…

Doğruyu algılamak yaratıcıya inanmak ve onun varlığını kabul ederek yaşamaktır.

Yanlışlar içinde kalmanın bir bedeli olacak…

  • Doğruyu desteklemez iseniz yanlışların içinde kalırsınız… Ve hayatınız yalan olur. Öbür tarafta da ‘Yalnış yapmışım…‘ yada ‘Kandırıldım…‘ dersiniz. Ve cennete gidenlere el sallarsınız.  Peki doğru nedir bunu hiç düşündünüz mü? Hayatınızda doğru olan şeyler nelerdir diye sayın desem… Hiç bir şey sayamazsınız çünkü hayatın kendisi yalandır. Eğer gerçek bir hayatımız olsa idi ölüm olmazdı ve öbür taraf diye bir durumdan bahsetmez hatta inanç sahipliliğiniz de şüpheye düşerdi.
  • Her şey yani hayat yalan ise doğru olan nedir? Doğru olan varlığının sahip olduğu fiziksellik ile insan olmaktır. Seni doğru yapan budur, senin insan gibi görünmen doğru olduğunu göstermemektedir.  Senin yaptıkların doğruluğunu ifade eder. Doğruluğun gerçek ifadesi ise hayatı sahip olduğu inanç ile algılamak ve ona göre hareket etmektir.
  • Hayatı doğru algılamaz iseniz doğrulara ulaşamazsınız ve hayatınız yalanlardan meydana gelir. Doğruyu algılamak yaratıcıya inanmak ve onun varlığını kabul ederek yaşamaktır. Tabi ki siz bunu yapıyorsunuz. Ancak bu bir gerçek algılama değildir. Bu öğretilenler ile oluşmuş bir algılamadır. Eğer gerçek algılama olsa idi hayatınızda hiç bir yalan olmaz bambaşka bir yaşam formuna sahip olurdunuz.
  • Gerçekleri algılayabilmeniz için önce egolarınızdan, sonra nefsinizden daha sonra ise sahiplenme doğanızdan vazgeçmeniz gerekmektedir. Etrafınıza bir bakın; arkadaşlarınıza, dostlarınıza, akrabalarınıza, müşterilerinize veya politikacılara hatta zengin iseniz zengin iş arkadaşlarınıza, hangisi sizin için gerçek bir algılama ile insan olarak görenmektedir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks