Dokuz köyden kovulma zamanı mı geldi?

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış, ben hazırım kovulmaya.

Çıkar ilişkilerinin tavan yaptığı bir zaman diliminde hangi köyü ziyaret ederseniz edin oradan kovulabilirsiniz.

  • Benimsenmiş bir hayat, sabit kabul edilmiş bir yaşam mı söz konusu. O zaman hiç bir şeye itiraz etmeyin, hayatı size sunulduğu gibi kabul edin ve yaşayın. Ne verilirse onu yiyin için, ne gösteriler ise ona alkış tutun. Sakın ha düşünmeyin çünkü ihtiyacınız yok. Size bir tepside hayat sunulmuş zaten neden düşünme gereği duyuyorsunuz.

Robot da kullanmayın, zaten robot gibisiniz. Belki de robotlar sizin yerinize düşünecek, şunu yiyin, şunu için, şöyle yapın falan filan…diyecek. Bence gözlerinizi ve kulaklarınızı da kapatın. Düşünmeyen insanın bunlara ihtiyacı olacağını düşünmüyorum. Pardon ben düşündüm. Sizin gibi olamadım…

Benzer Haber
1 50
Tombik
  • Yaşadığınız hayat bir çok insanı incitirken, kelimelere ve cümlelere neden incindiğinizi de anlamıyorum. İnciniyor iseniz okumayınız. Siz daha gerçek incinmenin ne olduğunu bile bilmiyorsunuz. Hayatı sadece fizik kurallarına dayandırdınız.

Benim bir çok kez ruhum incindi. O kadar çok incindi ki her seferinde bedeni terk etmek istedi.

  • Beden dedim de aklıma geldi, emin olun bu bedenle dirilmeyeceksiniz. Bu dünyada ki yaptıklarınız size bir beden biçecek ve onunla ilgili yeniden diriltileceğiz. Belki siz bunada inanmıyorsunuz. Neye inanır iseniz inanın sonuç tek bir yola çıkacak. O yolda sizin bu dünyada yaşadığınız yol olacak. Doğrulardan oluşan bir yol ise şanslı yalanlardan oluşan bir yol ise… Allah’ın takdiri. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış, ben hazırım kovulmaya. Ben köyleri ziyaret edeyim de onlar kovsunlar.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks