Dönüşü olmayan bir yola girmişsiniz…

Değiştirilen yaşam formu...

Hiç bir şey yapamazsınız…

Yaşam formu ‘Ekonomi…’ denen bir maddeye bağlanmış durumda. Zekanızın, aklınızın, fikirlerinizin, düşüncelerinizin hatta sahip olduğunuz beynin de hiç bir anlam ifadesi yok. İnsan zihnine madde yerleştirilmiştir. Maddesiz insan bir hiçtir. (Tabi Düzen’i kuranlar için…)

Hayat ne kadar yanlış gidiyor ise siz de o kadar çaresiz ve düzsünüz. İster mantıklı konuşun isterseniz zombileşin çözüm çok zor.

Tombik

Allah’ın verdiği yaşama özgürlüğümüzü ekonomik yapı ile gasp edenler çok hızlı bir şekilde ilerlemekteler ve halen siz saplantılı bir bakış açısı ile olayları anlamaya çalışıyorsunuz. Ne söylerseniz söyleyin ne yaparsanız yapın eğer maddesiz bir güce sahip iseniz bu güç hiç bir işe yaramayacaktır.  Çünkü kabul edilmiş bir yaşam düzeni bulunmaktadır  ve bu düzen birileri tarafından benliğimize, zihnimize enjekte edilmiştir. Algılama ve hisler kaybolmuş, sahip olduğumuz hayat bir boşluğa düşmüştür.

Görsellik tüm bedenimizi kaplamaş, sahip olduğumuz gözler verilen yaşam tarzına odaklanmıştır. Kulaklarımız ise bir takım müzik denen ses dalgaları ile meşgul edilmektedir.

Hiç bir şey yapamazsınız.

Değişim için sadece gerçek inanç ve gerçeğe inanmak gerekmektedir. Bunu da ancak varsa kalbinizde ‘İyilik tohumları…’ ile başlatacaksınız.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks