Dudağının üstündeki beni aldırmak için yürüyerek girdiği hastaneden ölüsü çıktı.

Dudağındaki beni aldırmak için ameliyata girdi! Ölüm nedeni şoke etti.

Dudağındaki beni aldırmak için ameliyata girdi! Ölüm nedeni şoke etti.

İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Gökçealan Köyü’nde imamlık yapan iki çocuk babası Mahmut Çebi’nin, dudağının üstündeki beni aldırmak için yürüyerek girdiği hastanede ölümüne yol açan neden ortaya çıktı. Çebi’nin solunumu için akciğerine takılması gereken entübasyon tüpünün, midesine girdiği belirlendi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde yapılan ameliyat sonrasında yoğun bakıma alınan Mahmut Çebi’ye entübasyon oksijen borusunun akciğer yerine mideye takıldığı iddia edildi. İsminin açıklanmasını istemeyen bir uzman doktor, hastaya oksijen vermek için takılan entübasyon borusu yanlışlıkla midesine gönderildiği için hastanın kaybedildiğini söyledi.

Tombik

Üniversiteden aldığı epikriz raporunun tüm hatayı gözler önüne serdiğini belirten oğlu Serhat Çebi, “Bu bir hata değil, bu bir ihmal sonucu cinayet. Babamın yürüyerek. gülerek girdiği ameliyattan ölüsünü bize verdiler. Bunun peşini bırakmayacağız” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks