Dünyanın en büyük uyuşturucu örgütünün elebaşısı olmaktan suçlu bulunan El Chapo (Bücür).

‘Bücür’ marka oluyor.

Dünyanın en büyük uyuşturucu örgütünün elebaşısı olmaktan suçlu bulunan El Chapo (Bücür) lakaplı Joaquin Guzman’ın kendi markası için harekete geçtiği ortaya çıktı. ABD’de hapiste bulunan ve muhtemelen ömür boyu hapis cezasına çarptırılacak olan Bücür’ün, 29 yaşındaki eski güzellik kraliçesi olan eşi Emma Coronel Aispuro aracılığıyla kıyafet üzerine bir şirket kurdu. İngiliz Independent sitesinin haberine göre gençlere yönelik olacak “El Chapo” markalı kıyafetlerin bu yazdan itibaren piyasada olması bekleniyor.

3 YIL ÖNCE YAKALANMIŞTI

Tombik

Meksikalı uyuşturucu karteli Sinaloa’nın elebaşı olan Bücür’ün yasa dışı yollardan yaklaşık 14 milyar dolar gelir elde ettiği belirlenmişti. Zamanında Forbes Milyarderler Listesi’nde yer alan Bücür, 2001’de Meksika’daki bir hapishaneden çamaşır taşınan el arabasına saklanarak kaçmıştı. Bücür, 2001 ve 2015 yıllarında Meksika’da iki yüksek güvenlikli cezaevinden kaçtıktan sonra Ocak 2016’da tekrar yakalanmış ve ABD’ye iade edilmişti. Bücür’ün 2015’teki firarını eşi Emma Coronel Aispuro’nun organize ettiği ortaya çıkmıştı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks