Edirne’de, akşam saatlerinde etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.

Edirne Sular Altında Kaldı! 1 Kişi Kayıp.

Edirne Sular Altında Kaldı! 1 Kişi Kayıp.

Edirne’de, akşam saatlerinde etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz etkilerken, cadde ve sokakları göle çevirdi. Etkili olan selde bir kişi kayboldu.

Edirne’de hayatı olumsuz etkileyen sağanak yağış nedeniyle bir kişinin kayıp olduğu iddia edildi.

Tombik

Meteoroloji yetkililerinin bildirdiği verilerine göre, kente 6 saatte metrekareye 35 kilogram yağış düştü.
Yetkililer, şiddetli yağışın yarın da devam edeceğini, Cuma günü ise hava sıcaklığının eksi 5 dereceye düşmesiyle yağmurun kara dönüşeceğini bildirdi.

1 KİŞİ KAYIP İDDİASI
Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Oğulpaşa köyünde yaşayan 70 yaşlarındaki Veysel Evren’den haber alınamıyor. Evren’in evine ve tavuk çiftliğine giden AFAD ekipleri şahsa ulaşamadı. Evren’in selde kaybolduğu düşünülüyor.

HASTANEYİ SU BASTI

Edirne’de gece etkisini artırarak yağmaya devam eden sağanak nedeniyle Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan çok sayıda evin bodrum katlarını su bastı. Vatandaşlar, bahçelerinde bulunan kumları çuvallara doldurarak suyun evlerine daha fazla girmesini engellemeye çalıştı. Bazı mahallelerde elektrikler kesilirken, park halindeki bazı araçların da su içinde kaldığı görüldü.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks