Eşcinsellik genetiktir ve bir hastalık değildir.

Sapkınlık hastalık!

Sapkınlık hastalık!

LGBTİ’li sapkınların, “Eşcinsellik genetiktir ve bir hastalık değildir” propagandasını bilim adamları çürüttü. Prof. Robert Spitzer’in dernek üzerinde yaptığı araştırmalar eşcinselliğin bir hastalık olduğunu kanıtladı. Dr. Neil Whitehead de, “Kimse eşcinsel olarak doğmaz” dedi. Prof. Dr. Sefa Saygılı ise, “Eşcinsellik geni diye bir şey kesinlikle yok” ifadelerini kullandı.

LGBTİ sapkınların ahlaksızlıklarını meşrulaştırmak için yaymaya çalıştıkları “Eşcinsellik genetiktir ve hastalık değildir” propagandasının yalan olduğu ortaya çıktı. Bir dönem Kolombiya Üniversitesi Psikiyatri Profesörlüğü yapan Robert Spitzer, 200 denekle yaptığı araştırma sonrasında, psikolojik tedavi gören eşcinsellerin sapkınlıklardan kurtulduğunu saptadı. Uzun yıllar boyunca eşcinseller üzerine çalışmalar yapan ve birçok makale yayınlayan Dr. Neil Whitehead, “Kimse eşcinsel olarak doğmaz” dedi ve tüm genom tarama testlerinde eşcinsellik geni diye bir gene rastlanmadığını kaydetti. Prof. Dr. Sefa Saygılı da, “Eşcinsellik geni diye bir şey kesinlikle yok” şeklinde konuştu.

Tombik

HASTALIK TEDAVİ EDİLDİ

Müslüman Türk milletinin baş belası sapkın homoların, ahlaksızlıklarını meşrulaştırmak için dillerine pelesenk ettiği yalanlar bilimsel araştırmalarla tek tek çürütüldü. Her ortamda ve fırsatta, “eşcinsellik genetik bir durumdur ve hastalık değildir” propagandasını yapan LGBTİ’li sapkınların söylemleri bilim otoriteleri tarafından yalanlandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks