Eşini kendisini aldattığı için öldürdüğü söyleyen ve ifadesinde…

Düğün sabahı eşini öldüren damada şok rapor.

Düğün sabahı eşini öldüren damada şok rapor.

BURSA’da resmi nikah yaptığı eşi Güllü Yurdoğlu’nu (21) düğün günü sabahı bıçaklayarak öldüren Metehan Yurdoğlu’nun (22) yargılamasına devam edildi. Eşini kendisini aldattığı için öldürdüğü söyleyen ve ifadesinde bu yüzden iki kez intihara kalkıştığını ifade eden Metehan Yurdoğlu’nun cinayet öncesi intihar girişiminde bulunduğuna ilişkin herhangi bir kayda ulaşılamadığı jandarma tarafından belirlendi. Mahkeme, Metehan Yurdoğlu’nun akli dengesinin araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine karar verdi.

Olay, 2017 yılının Kasım ayında merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi’nde meydana geldi. Metehan Yurdoğlu, liseden tanıştığı Güllü Yurdoğlu’nu, kızın ailesinin evlenmelerine karşı çıkması üzerine kaçırdı. Çift evlendi. Metehan Yurdoğlu, nikah kıydıktan 4 ay sonra kına gecesinin ardından düğün yapacakları günün sabahında ailesiyle birlikte yaşadıkları evde tartıştığı eşi Güllü Yurdoğlu’nu 16 bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayetten bir süre önce bir arkadaşı ile eşini ormanlık alana götürüp ağaca bağlayarak bıraktığı da ortaya çıkan Metehan Yurdoğlu tutuklandı.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks