Faks makinesi ile Faks çekmek. Faks çekmeye devam ediyoruz.

Faks çekmeye devam ediyoruz.

Bildiğiniz üzere bir süredir fakslarımızı kullandığımız bilgisayarlardan faks çekmeye ve halen faks makinesi kullanmaya devam ediyoruz.

Öyle görünüyor ki yapılan araştırmalar sonucu bu durumun değişmediği hatta daha fazla arttığı tespit edilmiştir.

Daha uzun yıllar faks makinelerenin kullanılacağı tahmen ediliyor. Bu durum alışkanlıklarımızdan vazgeçemediğimiz ve teknolojiye güvenin daha tam olduğunu göstermektedir.

Tombik

Her ne kadar internet ve mail almış başını gitmiş olsa da faks çekmenin en garanti ve sağlıklı kullanımı eski sisteme devam etmek.

Aşağıdaki tabloda göreceğiniz üzere son yıllarda faks çekimi özellikle sağlık sektöründe artmış durumda. Çünkü verilerin ve sonuçların doğru olması ve doğru bir şekilde ulaşması gerektiğini bilen sağlık sektörü şuanki teknolojiye pek güveniyor gibi görünmüyor.
Faks makinesi ile Faks çekmek. Faks çekmeye devam ediyoruz.

İşletmeler faksı tercih etmeye devam ediyor. Özellikle Almanya, Japonya ve ABD işletmeler maillerin yanıp sönmesinden çok garanti veri iletişim yapan fakstan vazgeçmiş değiller.

Yapılan araştırmalara göre dünya üzerindeki en büyük 200 firmanın % 82 halen faks aletini kullanmaya devam ediyor.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks