Fenerbahçe başkent Ankara’da Osmanlıspor karşısına çıkıyor.

Fenerbahçe, Osmanlıspor karşısında puan kaybederse Aykut Kocaman’ın istifası istenecek.

Sezona kötü bir giriş yapan, devam eden haftalarda bir türlü istenilen seviye gelemeyen Fenerbahçe başkent Ankara’da Osmanlıspor karşısına çıkıyor.

Ligde 16 puanla 8’inci sırada bulunan Sarı Lacivertlilerde hedef mutlak üç puan. Ankara’da yaşanabilecek puan kaybı teknik direktör Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’deki geleceğini ciddi bir şekilde tehlikeye atabilir.

Tombik

Geçtiğimiz hafta Kayserispor karşısında skor 3-1 iken gerçekleşen oyuncu değişiklikleri ve oynanan kötü futbol sonucunda 3-3 ile kaybedilen 2 puan Fenerbahçeli taraftarların ve camianın tepkisini Aykut Kocaman’a çevirmişti. Her geçen hafta derinleşen Kocaman-Valbuena gerginliği ise takım içinde huzursuzluğu getirdiği söyleniyor.

Eylül ayı ortalarında medyada çıkan haberlerin ardından Fenerbahçe Yönetimi resmi siteden bir açıklama yaparak teknik direktör Aykut Kocaman’a sahip çıkmıştı. Yönetim açıklamada, ‘Cehennem donana kadar Aykut Kocaman’ düşüncesiyle yollarına devam ettiklerinin altını çizmişti. Fakat yönetime yakın kaynaklarından alınan bilgiye göre Osmanlıspor karşılaşmasında yaşanılabilecek puan kaybında Aykut Kocaman’ın istifası istenecek.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks