Fenerbahçe Beko İtalya’nın AX Armani Exchange Olimpia Milano basketbol maçı sonucu.

Fenerbahçe deplasmanda Olimpia Milano'yu devirdi.

Fenerbahçe deplasmanda Olimpia Milano’yu devirdi.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi’nin 29. haftasında deplasmanda İtalya’nın AX Armani Exchange Olimpia Milano takımını 104-90 mağlup etti.

Milano kentindeki Mediolanum Forum’da oynanan maçın ilk çeyreğini 22-17 önde geçen Fenerbahçe Beko, soyunma odasına 52-42 üstün gitti. Üstünlüğünü ikinci yarıda da koruyan ve son çeyreğe 73-68 önde giren Fenerbahçe Beko, salondan 104-90 galip ayrıldı.

Tombik

THY Avrupa Ligi’nin 22. haftasında çeyrek final bileti alarak organizasyon tarihinde play-off’u en erken garantileyen takım unvanına sahip olan Fenerbahçe Beko, İtalyan ekibi karşısında aldığı galibiyetle de normal sezonu lider olarak bitirmeyi garantiledi.

ANADOLU EFES’İN RAKİBİ BARCELONA LASSA

Sahasında ağırladığı Karadağ ekibi Buducnost VOLI’yi 95-83 yenen İspanyol temsilcisi Barcelona Lassa, normal sezonu beşinci sırada tamamlamayı garantiledi ve çeyrek finalde Anadolu Efes’in rakibi oldu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks