Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Çıkan Olaylar Nedeniyle Tatil Edildi.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Çıkan Olaylar Nedeniyle Tatil Edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ikinci yarısında istenmeyen olaylar yaşandı.

Tombik

Ülker Stadı’ndaki maç 0-0 devam ederken, 57. dakikada Beşiktaş yedek kulübesiyle Fenerbahçeli taraftarlar arasında tartışma çıktı. Beşiktaşlı Tolga Zengin’le taraftarlar arasında çıkan hararetli tartışma sırasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in başına bir cisim isabet etti.

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Çıkan Olaylar Nedeniyle Tatil Edildi.

KORİDORDA BÜYÜK KARGAŞA YAŞANADI

Bunun üzerine saha daha da karıştı. Şenol Güneş ve Beşiktaşlı futbolcular soyunma odasına gitti. Bunun üzerine hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları da soyunma odasına hareket etti.

Fenerbahçeli futbolcular sahada hakemin vereceği kararı beklerken, diğer yandan soyunma odası koridorlarında da büyük kargaşa yaşandı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks