Fenerbahçe İstanbulspor maçı sonucu 2-0.

Fenerbahçe – İstanbulspor (Maç özeti)

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile İstanbulspor, 13 yıl aranın ardından karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli ekip Soldado’nun iki golüyle sahadan 2 – 0 galip ayrıldı.

90.DK: Hakem son düdüğü çaldı maç sona erdi. Fenerbahçe 2 – 0 İstanbulspor

Tombik

89.DK: GOL! Fenerbahçe Soldado’yla golü buluyor. İspanyol oyuncu kendisinin iki takımının da ikinci golünü atıyor.Giuliano’nun pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Hasan Ali Kaldırım bekletmeden kaleyi düşünüyor. Savunmaya çarpan top yükseklik kazanıyor ve altıpas sağ çaprazına doğru yöneliyor. Bu noktaya hareketlenen Roberto Soldado vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturuyor.

78.DK: GOL! Fenerbahçe Soldado’yla 1 – 0 öne geçiyor. Ceza yayı gerisinde topla buluşan Giuliano havadan pasını savunma arkasına sarkan arkadaşo Roberto Soldado’ya gönderiyor. Golcü oyuncu bu topa hareketleniyor ve altıpas sol çaprazı çizgisine kayarak vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks