Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Divan Kurulu Toplantısı başladı.

Fenerbahçe Kulübü Divan Kurulu Toplantısı'nda çok önemli açıklamalar.

Fenerbahçe Kulübü Divan Kurulu Toplantısı’nda çok önemli açıklamalar.

Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Divan Kurulu Toplantısı başladı. Başkan Ali Koç ve Yönetim, eksiksiz şekilde toplantıda hazır bulundu.

Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Divan Kurulu Toplantısı başladı. Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılan Divan Kurulu Toplantısı’na Ali Koç, ilk kez başkan olarak katıldı.

Tombik

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kurmayları, eksiksiz olarak Divan Kurulu Toplantısı’nda hazır bulundu.

AÇILIŞ KONUŞMASINI VEFA KÜÇÜK YAPTI

Sayın kulüp başkanı, yüksek divanımızın siz değerli üyeleri, Temmuz ayı olağan divan kuruluna hoş geldiniz. Yeni başkanımız için divan kurulu hayırlı uğurlu olsun.

Nisan ayından bu yana kulübümüz iki seçim yaşadı. Ülkemiz 24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanı hem de milletvekilleri seçildi. Ben de sizlerin teveccühü ile 3 yıl daha görev başındayım. Sizlere teşekkür ediyorum. 2-3 Haziran’da bugüne kadar ki en büyük kongremizi gerçekleştirdik. Kulüp tarihinde ilk kez 21 bin oy kullanıldı. Stadımızda yapılan bu kongre Türk sporu açısından bir ilki teşkil ediyordu. Allah’ın yardımı ve sizlerin de desteğiyle güzel bir kongre gerçekleştirdik. Sandıklardan başkan adayı Ali Koç, başkan seçildi. Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum.

Detaylar, haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks