Fenerbahçeli taraftarlar, Yeni Malatyaspor yenilgisinin faturasını kaleci Volkan Demirel’e kesti.

Kimse anlam veremedi! Cocu şaşkınlığı...

Kimse anlam veremedi! Cocu şaşkınlığı…

Fenerbahçeli taraftarlar, Yeni Malatyaspor yenilgisinin faturasını kaleci Volkan Demirel’e kesti.

Sosyal medyada Benfica ile oynanan iki maçta da yediği hatalı gollerden sonra tecrübeli kaleci ile sözleşme uzatılmasının büyük hata olduğunu savunan taraftarlar, dün gece aynı sahnenin tekrarlanmasından sonra kaleyi genç Berke’nin koruması gerektiğini vurguladılar.

Tombik

TARAFTARI ÇILDIRTTI

Fenerbahçe’de teknik direktör Cocu da eleştiri oklarının hedefi oldu. Hollandalı teknik adamın sezonun en formda ismi Eljif Elmas’ı yedek bırakması herkesi şaşırtırken ilerleyen dakikalarda yaptığı oyuncu değişiklikleri tepkileri çoğalttı.

İlk yarıda hiçbir etkinliği olmayan Mehmet Topal- Josef ikilisini ısrarla bozmayan Cocu’nun, ev sahibi takımın golünden sonra yaptığı Eljif-Şener değişikliği herkesi şaşırttı.

Zira genç oyuncunun sağ bekte görev yapmasına kimse anlam veremedi.

Bir kısım taraftar da eski teknik direktör Aykut Kocaman lehine yorumlarda bulundular. (Sabah)
“Giuliano ayrılacak, yerine başka biri ne zaman gelecek bilmiyorum” Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, kaybedilen Malatyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Cocu’nun açıklamalarını izlemek için videoya tıklayınız…

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks