Galatasaray Beşiktaş Derbi maçı sonucu 0-3. Beşiktaş ezdi geçti.

Beşiktaş Galatasaray’ın evinde şov yaptı.

Tüm futbolseverlerin heyecanla takip ettiği Beşiktaş Galatasaray maçının etkisi sürüyor. Beşiktaş, Vodafone Park’ta oynanan maçta şov yaptı, lider Galatasaray, kendi evinden 3-0’lık bir galibiyetle ayrıldı. Maçın yankısı sosyal medyayı da salladı. İşte Beşiktaş Galatasaray maçını kaçıran ve önemli pozisyonlarını, gollerini yeniden izlemek isteyenler için maç özeti.

Süper Lig’in 14. haftasının en önemli maçındaBeşiktaş sahasında lider Galatasaray’ı 3-0 mağlup etti. Vodafone Park’ta oynanan maçta ev sahibi Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 46. dakikada Cenk Tosun, 70. dakikada Tosic ve 90+1. dakikada Negredo kaydetti. Bu sonucun ardından lider Galatasaray 29 puanda kalırken Beşiktaş puanını 26 yaptı ve lider ile olan puan farkını 3’e indirdi.

Tombik

Stat: Vodafone Park
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
bFabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Hutchinson (Dk. 82 Talisca), Tolgay Arslan (Dk. 65 Medel), Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Babel, Cenk Tosun (Dk. 88 Negredo)

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Denayer (Dk. 85 Linnes), Fernando, Ndiaye, Rodrigues (Dk. 58 Yasin Öztekin), Belhanda (Dk. 69 Selçuk İnan), Feghouli, Gomis

Goller: Dk. 46 Cenk Tosun, Dk. 70 Tosic, 90+1 Negredo (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 25 Pepe, Dk. 53 Tolgay Arslan, Dk. 61 Cenk Tosun (Beşiktaş), Dk. 35 Feghouli, Dk. 48 Fernando, Dk. 65 Gomis (Galatasaray)

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks