Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sözleşmesini 2+3 yıllık uzattı.

İşte Fatih Terim'in Galatasaray'dan alacağı ücret.

İşte Fatih Terim’in Galatasaray’dan alacağı ücret.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sözleşmesini 2+3 yıllık uzattı. Peki Terim’in sözleşmesinde yer alan maddeler neler? İşte detaylar…

Galatasaray’da merakla beklenen imzalar sonunda atıldı. Sarı-kırmızılı yönetim, Fatih Terim’in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Yanına da 3 yıl opsiyon koydu. Peki perde arkasında neler yaşandı?

Tombik

Fotomaç’ın haberine göre aslında Başkan Mustafa Cengiz, taraftarların sevgilisi haline gelen tecrübeli hocanın sözleşmesini çok önce uzatmak istiyordu ancak UEFA ile yapılan görüşmeler, lig yarışı, transfer derken bir türlü bir araya gelememişlerdi.

BANA İMZA ATMAK KALSIN

Tüm taraftarlar müjdeli haberi beklerken milli arayı fırsat bilen Cengiz kendisinden beklenen adımı attı.
Başkan Mustafa Cengiz, “Hocam, Galatasaray’ın büyük bir değerisin ve seninle devam etmek istiyoruz. Şu sözleşme işini de halledelim; hepimizin kafası rahat olsun” dedi.

Zaten sarı-kırmızılı takımın ayrılmaz bir parçası haline gelen Fatih Terim teklifi düşünmeden kabul etti. Üstüne de “Siz sözleşmeyi hazırlayın; bana sadece imza atmak kalsın” demeyi de ihmal etmedi.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks