Galatasaray Trabzonspor maçı saat 19:00 da.

Telekom’da dev kapışma.

Bir yanda kalan 8 haftada zirvedeki yerini koruyup şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, diğer yanda Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Trabzonspor. Türk Telekom Stadı, bu akşam iki devin zirveyi yeniden şekillendirecek kapışmasına sahne olacak.

Galatasaray-Trabzonspor maçı bu akşam saat 19.00’da başlayacak.

Tombik

Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında bugün evinde Trabzonspor’u ağırlayacak. Bir yanda şampiyonluk kovalayan ev sahibi sarı-kırmızılı ekip, diğer yanda gelecek sezon Avrupa’da olmak isteyen bordo-mavililer arasındaki dev kapışma nefesleri kesecek.

Ligde 54 puanla en yakın rakibi Medipol Başakşehir’in 1 puan önünde lider durumda bulunan sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor maçını kazandığı taktirde liderliğini sürdürecek. Son olarak derbi maçta Fenerbahçe’ye konuk olan Galatasaray, ardından ise Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş ile evinde önemli müsabakalara çıkacak.
Ligin son 2 haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor’u deplasmanda 3-1, sahasında da Evkur Yeni Malatyaspor’u 4-1’lik skorla mağlup eden Trabzonspor ise, lig lideri rakibi karşısında kazanarak art arda 3 maçtan galibiyetle ayrılmanın mücadelesini verecek.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks