Geçmiş hayatınız dedikodu ile geçmişti şimdiki hayatınız da kopi pest ile geçiyor.

Dedikodu = kopi pest (Copy - Paste)

Seni ve sizi aldığınız eğitimin dışında düşünmeye davet ediyorum. Bırakın size öğretilenleri, onların bir çoğu yalan ve sahte olabilir.

  • O kadar fazla kitap okumanıza da gerek yok, hayat zaten bir kitaptan ibaret. ‘Oku‘ ile başlayan kitap zaten senin hayatının kitabı.  Ancak onu bize farklı bir şekilde adepte edip demonte etmişler.
  • O kullandığınız makinalar varya işte onlar sizi öyle bir okuyarlar ki, sorsanız ‘Benim hakkımda ne biliyorsun…‘ herşeyi sayacaklar ve size verdikleri tek bir şey var kopi pest (Copy-Paste)

Aslında biz kendi kendimizi kopyalayıp yapıştırıyoruz. Makinelerde bu kopi pest lerden sonra düşünmeye başlayacaklar.

Tombik
  • Ne kadar korkunç değil mi? Eskiden dedikodu yaparak insanları yüceltip onların bize daha çok hakim olmalarını sağladık. Şimdi ise kopi pest yaparak makineleri yüceltip onların bize hakim olmasını sağlayacağız.
Benzer Haber
1 166
  • Çok acıklı bir durum. Ne oldu yaratılış ‘İnsan‘ına. Ne oldu ‘Akla ve Düşünmeye hatta düşündürmeye.

Artık Beyin Storm yapmıyorsunuz çünkü kopi pest sizin işinizi görüyor.

  • Sizi kopi pest (Copy-Paste) yapmadan önce düşünmeye davet ediyorum. Bir süre sonra sizi kopi pest yapacaklar ve artık siz de olmayacaksınız.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks