Geçmiş ne kadar doğru? Gelecek ne kadar doğru olacak?

Önemli olan an meselesidir. Şuandır. Şimdiki zamandır.

Kabullenmek ve yargılmamak…

Bize anlatılanlar ve öğretilenler ne kadar doğru…Hiç düşündünüz mü? Sizi düşünmeye davet ediyoruz. Geçmişinizi ve geleceğinizi bir düşünün. Çünkü geçmiş gelecek olmasına rağmen aslında gelecek geçmiştir. Eğer böyle ise ne geleceğin bir anlam ifadesi vardır ne de geçmişin. Gelecek de geçmiş de kalacak.

Önemli olan an meselesidir. Şu andır. Şimdiki zamandır.

Tombik

Bugün hata yapıyorsunuz.
Bugün mutlusunuz.
Bugün mutsuzsunuz…
Bugün şusunuz busunuz…

Hatta şuan…Kalbinizin çarptığı anlar…Gerisi ve ilerisi tamamen zayıf ve etkisiz. Onun için geçmişten ders alın diyenler gelecek için de ders alın demek isteyenlerdir. Ne yapıyor iseniz şuan yapıyorsunuz. Ya her şey geçmişte kalacak yada geçmişler size bir gelecek sunacak.

Geçmişin ve geleceğin anlam ifadesi sadece bugündür. Bugün geçmiş olduğunda yaptıklarınızda gelecek olacaktır. İşte bunu bile düşman veya düşmanlar bu günümüzü çalmakta bizi meşgul etmektedirler.

Gelecekte de bu günü neden böyle geçirdiğimizi tartışarak diğer geleceklerimizide kaybedeceğiz. Bugün, yani şuan ne yaptıysan yaptın…Yaptıkların senin geçmişin ve geleceğin olacaktır. Bir şey yapmıyor isen sana verilen geleceği kabul etmek zorunda kalacaksın… Ve geçmişinde yalanlardan ibaret olacak.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks