Genlerden oluşan DNA diye nitelendirilen Kromozonlarımız…

Kromozonlarımıza eklenti mi yapılıyor?

Çözümlenemeyen ne kaldı? Son iki kromozonumuzda çözüldü artık değişim zamanı.

Her canlının DNA’sı yani kromozonları çözüldü en önemlisi ise insanın sahip olduğu kromozonlar.

Bu bir problem değildi. Çözümleme daha fazla çözümlene bilmek için.

Tombik

Neden sürekli beyin çalışıyor zannediyorsunuz. Tabi ki arayış, beyin asla bitmeyecek bir arayış içerisinde. Bitmeyen arayış ile gelecek olan bir gelecek ile karşı karşıyayız.

Peki bu çözülen kromozonlar yani DNA ile neler yapılabilir.

Ateşten adam mı?, Taştan bir insan mı? Yoksa eriyebilen buzdan bir kadın mı? Maalesef filmlerde izlediğiniz senaryolar hayata geçmiş durumda.

Belki de şuan içtiğiniz içecek de yada yediğiniz yiyecek de DNA nızı değiştirecek başka kromozonlar var. Bunu asla bilmezsiniz. Çünkü DNA yı yani kromozonları ne elle tutabilirsiniz, ne görebilirsiniz, ne başka bir şekilde varlığını kabul edebilirsiniz.

Eğer şuan insan genetiği ile oynanıyor ise değişim hemen gerçekleşmeyecektir. İnsanın doğal yaratılışından çıkması ve farklı fizik kuralları ile birleşmesi yüzyıllar alabilecektir. Bunu içimize sokanlarda çok iyi bilmektedirler.

Örneğin sizin kromozonunuza başka bir kromozon eklendi, bu eklenen kromozonun etkisini yaratması ve tüm vücudunuza yayılması bir yüzyıl sürebilir. Veya eklenen kromozonun etkileri sizin çocuğunuzda veya torunlarınızda görülebilir. Belki ileride bunu da hızlandırmak için çalışma gerçekleştirebilirler.

Asıl önemli olan insan olarak sahip olduğumuz fizigi güçlendirmek veya ölümsüzleştirmek hatta değişime uğratıp başka bir canlı oluşturmakiçin  yapılan çalışmalardan nasıl korunacağımızdır. Üzülerek söylemek zorundayım bu imkansız bir durumdur.

Bizi tek koruyacak olan sahip olduğumuz inanç olacak. Yani yaradana sığınarak yaşayacağımız günler geldiğinde bunu anlayacaksınız.

En önemlisi ise bir zaman geldiğinde besmele çekmeden hiç bir şey yiyemeyeceksiniz ve içemeyeceksiniz. Hatta her hareketinizde besmele çekeceksiniz.

Kodlamalar tüm hayatımızı saracak…Teknolojiden korkar hale geceğiz. Ve bir zaman teknoloji bize hükmedecektir. Belki yüz yıl belki daha yakın…

Haber Veriyoruz

Kromozomlar DNA’ları, DNA’lar da genetik özelliği belirleyen genleri taşırlar. Genleri oluşturan birimler ise nükleotidlerdir.
Kromozom > DNA > Gen > Nükleotid
Kromozom Nedir? Kromozomların Yapısı, Özellikleri ve Görevleri
DNA (Deoksiribo Nükleik Asit)
Gen Nedir? Gen Hakkında Genel Bilgiler
Kaynak: DNA, kromozom, nükleotid ve gen arasındaki ilişki nasıl gösterilir?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks