Gerçek suçlu suçluları suçlayanlar.

Suçluları suçlayarak ve onları cezalandırarak daha fazla hakka ve hukuka tecavüz ediyorsunuz.

Çünkü bu düzeni suçluları suçlayanlar kurdu. İnsanı suç ortamına onlar hazırladı.

Benzer Haber
1 117
  • Ekonomik yapıyı onlar meydana getirdi. Kanunları ve yasaları onlar maddeleştirdi. Şimdi de kendi kendilerini düzenleyerek insanoğlunu hiçe sayıyorlar. Kurdukları düzen ile insanlığı yok etmeye çalışıyorlar. Çünkü onların bir tarikatı ve taptıkları bir canlı var. Bunu anlamamak görmemek ise acizlikten başka bir durum değil.
  • İnsanın var oluşu insan ise neden biri suçlu diye düşünmemiz gerek. Ve neden suç işleniyor diye araştırmamız gerek. Maddeyi daha fazla maddeleştirenler kendilerini koruma altına almak ve geleceklerini garantilemek için yasa ve kanunlar çıkarmışlar.
  • Bireye hak ve özgürlüğü verildiği sürece suç işleme oranı minimum seviyeye düşmez mi?  Neden insanlar suç işliyor diye yasa ve kanun çıkarıp insanlara hak ve özgürlüklerinin verilmesi denenmiyor? Bu olamaz çünkü kurdukları düzen bozulabilir.
  • Suçluları suçlayarak ve onları cezalandırarak daha fazla hakka ve hukuka tecavüz ediyorsunuz. Ortamı oluşturan, kanun maddelerini çıkaran ve onları maddeleştiren siz değil misiniz? Demek ki yanlış kanunlar ve yanlış maddeler mevcut yada çıkardığınız kanunları ve maddeleri gerçek anlamı ile uygulayamıyorsunuz, o zaman sorulmaz mı neden bunları oluşturdunuz diye…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks