Gerçekler sis halinde ve kaybolmak üzere.

Tüm insanlar gördüklerine inanıyor ve ona göre hareket ediyorlar.

Zaman yaklaşıyor, yakında gözlerimizin önüne gerçeklerden uzak bir perde çekilecek. Tamamen sanal dünyadan oluşmuş ve karma karışık bir hayat.

Aklınız karışacak, beyniniz doğruları bulamayacak ve karar veremeyecek. Bir tek çözüm olacak face to face…

  • Yeni Dünya Düzeni‘ üzerine kurulmuş bir hayat düzeni kurulmak üzere. Beyaz ekranın arkasındaki karanlık bölge ortaya çıkmak istiyor.
Tombik

Şuan zaten gerçekler sis halinde seçmek ve görmek çok zor. Yalan, günlük hayat haline gelmiş, aldatmaca ise normal bir durum. Kariyer ve mal mülk edinme ise bir yarış.

Benzer Haber
1 100
  • İnançlar ise açılmış da açılmış. İbadet deseniz göstermelik ve anlam değerini kaybetmiş. Görsellik tavan yapmış. Tüm insanlar gördüklerine inanıyor ve ona göre hareket ediyorlar.

Sanal alem bize bir ayna sanki hayatı normalmiş gibi göstermeye devam ediyor. O aynanın arkasında maalesef iyi şeyler yok. Gerçeklere dokunanlar o aynanın karanlık bölgesine çekilmeye çalışılıyor. Akıl, saklı ve karanlık hayatı bir para noya (paranın ilahi güzelliği) olarak kabul etmiş durumda. Zaten şuanda gerçek bir para noya içerisindesiniz.

  • Etrafınız sisli. Gerçekler net değil. Size gerçek gibi görünmeye çalışan tek bir şey; bir ekran üzerindeki ışık ve animasyonlar. Bakmalarınız, görmeleriniz yargılanmadan ve araştırılmadan kabullenme üzerine.

Zaman gitmek üzeri, gerçekleri kaybetmek üzeresiniz…

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks