Gerçekleri bulmanın yolu…

Ses dalgalarındaki gizlilik...

1 Kulağımıza gelen ses dalgalarını algılamayı başarabilir isek gerçeklere biraz daha yaklaşabiliriz.

Beyni aktif hale getirecek olan ritimler vücuda hareket sağlamadan önce düşünme yetimisi uyandırmaktadır. Bu uyanan düşünme yetisi ile hayal edeceğiniz anılarınız, hatıralarınız ve yaşadıklarınız size bir analiz sunmaktadır. Analiz içerisinde yatan hayat, görmeleriniz sonucu nasıl bir yaşam tarzına sahip olduğunuzu ortaya çıkarmakta. Ancak sizin hayal ettiğiniz bir hayalin tam aksi olan bu hayat şekli size sunulmuş olan mı yoksa sizin istediğiniz gerçekler mi diye yargılamaya başlıyorsunuz.

Sakın gördükleriniz ile düşünmeyin, kulağınıza gelen ses dalgaları ile (müzik dinleme, konuşma, birisini dinleme veya diğer her hangi bir ses v.b.) düşünün. Ses dalgalarının ritmik bir şekilde beyninize gelmesi beyinde bir manyetik dalgalanma meydana getirerek bir düşünme tarzı oluşturmakta.

Örneğin; bilgilerinizin hard diske kayıt edilmesi veya bir plak iğnesinin plağı okuması gibi… Belki anlamayacaksınız ama sadece 0 ve 1 ihtiva eden okuma hücreleri (kayıt) aynı ama dalgalanmalar farklı bir şekilde…Bu da sahip olduğunuz beyindeki hücreleri sırayla aktif hale getirmektedir.

Ama siz müzik dinlerken veya herhangi bir ses duyarken onu algılamaya çalıştığınızdan veya ona kendinizi kaptırtığınızdan maalesef beyin hücreleri sadece hayal ettiğiniz görüntülere odaklanıyor. Yada vücudun diğer bölgelerini harekete geçiriyor.

Ses dalgalarını algılayacaksınız ancak onları anlamaya çalışacaksınız. Müziğe (veya her hangi bir sese) değil arka planda gelen manyetik dalgaları algılayarak bir takım gerçeklere daha yakın olabilirsiniz.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks