Günümüz koşullarında sıfır sermaye ile girişimci olmak gerçekten çok zor.

İş kurana faizsiz kredi.

Günümüz koşullarında sıfır sermaye ile girişimci olmak gerçekten çok zor. Bırakın sıfır sermayeyi, belli sermayesi olanlar dahi kredi çekmeden istediği işi kurmakta zorlanıyor. Hükümet,Türkiye’deki genç girişimci sayısının artması için yeni destekler başlattı. Bunlardan biri KOSGEB kanalıyla verilen hibe ve faizsiz kredi desteği.

Herkes kendi işinin sahibi olabilir.

Tombik

50 bin lira hibe ve 100 bin lira faizsiz kredi desteği için yapılması gereken basit. İlk önce size en yakın KOSGEB şubesini bulun. 81 ilin tamamında müdürlüğü ve şubesi olan KOSGEB’e ulaşmak için “444 1 567” numaralı telefonu arayabilirsiniz. KOSGEB’in amacı işsizliği azaltmanın yanında üretime ve ekonomiye katkı sağlayacak iş alanlarını desteklemek.

ÖZELLİKLE GENÇLER

Hibe ve kredi desteğinden iş hayatına yeni atılacak 18-39 yaş arasındaki kişiler yararlanacak. Hibeden faydalanmak için kurs veya sertifika sahibi olmak yetmiyor. İşin zor aşaması, sektör ve proje seçimi. Proje hazırlarken ilk etapta, ‘ne üreteceğim’ sorusuna cevap vermek gerekiyor. Daha sonra maliyetinden pazar aşamasına kadar bilgilerin olduğu bir proje hazırlamak şart.

500 BİN LİRAYA KADAR UCUZ KREDİ

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks